27 Apr

Syukur Alhamdulillah

Tepat jam 11.00 pm malam tadi, memang hidup tak tentu arah dah. Berdebar kemain. Dah terlelap, lepas tu terjaga. Lepas tu try nak sambung tidur balik, tak boleh. Try paksa tidur, tak boleh jugak. Tak tau nak buat apa, scroll timeline twitter. Scroll punya scroll, tengok semua dok tweet pasal result. Terus off twitter. Tak […]

Read the rest
25 Apr

Dup dap dup dap

Hari ni hari Rabu. Esok Khamis. Lusa Jumaat. Aaaaaaaa nervousnyeeeeeeeee nak tempuh hari Jumaat tu ! Result result result. Rasa macam awal pulak result final keluar untuk sem ni. Rasa macam baru je lagi tempuh hari² stress, struggle study, nangis sebab study tak masuk, tidur 3 4 jam je. Tup tup Jumaat ni result nak […]

Read the rest

older posts Next Page »