29 Jul

MUET Sesi July 2012

=D Belum tulis pape dah senyum. Haha. Okay sebenarnya hati dah lega bila test MUET dah habis. Yippieeeeee! Berakhir sudah segala debaran untuk MUET. Komen aku untuk semua paper MUET ni? Speaking Actually aku tak berapa puas hati dengan speaking test. Sebabnya, point yang aku dapat agak susah, bila dah agak susah, maka susah lah jugak untuk […]

Read the rest
20 Jul

Salam Ramadhan Al-Mubarak

Assalamualaikum semua. Wahhh sekejap je rasanya masa berlalu. Tup tup dah nak puasa dah. Kejap betul. Wuuu. Syukur alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bertemu dengan bulan Ramadhan tahun ini. Dan alhamdulillah, masih berkesempatan untuk bersahur dan berbuka hari pertama puasa bersama family tersayang. Bukan senang orang diperantauan dapat bersahur dan berbuka sama-sama dengan family especially hari […]

Read the rest

older posts Next Page »