Month: August 2012

Iftar with classmates

Alhamdulillah… Sedar tak sedar kita dah sampai ke penghujung bulan Ramadhan. Serious rasa kejap betul masa berlalu. Mood raya pon tak ada lagi ni >.<”

Tahun ni adalah semester akhir aku dekat UiTM, dan sekaligus jugak Ramadhan terakhir dekat UiTM. Ingat lagi kenangan masa mula² masuk UiTM dulu, semester pertama dah kena puasa jauh dari family. Time tu sedih jugak la sebab first time bersahur dan berbuka tanpa family, ada kawan² je. Tapi sekarang ni tak rasa sedih dah. Best apa dapat bersahur dan berbuka dengan kawan² dan family sekaligus. Hihi.

Disebabkan semester ni adalah semester akhir kitorang berpuasa dekat UiTM sebagai student diploma, maka kitorang plan nak berbuka secara beramai². Plan ni pon last minit sebenarnya. Esok nak berbuka sama², tapi hari ni baru berbincang pasal plan tu. Tapi sebenarnya plan last minit ni selalunya adalah plan yang terbaik ! Walaupun secara tetiba menu yang kami sangka nasi beriyani telah bertukar ke nasi putih secara magic nya, tapi tu semua sikit pon tak menghalang kitorang untuk berbuka beramai-ramai secara happy ! Hihi.

Btw gambar time berbuka ramai² ni tak banyak pon. Time ni tak ada camera untuk ambik gambar. Mengharap belas ihsan dari kawan² yang ada camera je T_____________T

 


<

JIM 1101D – JIM 1105D

Tinggal lebih kurang 2 bulan je lagi. 2 bulan je lagi untuk kita bersama-sama. Haish rasa macam sekejap betul tempoh masa 2 tahun setengah ni. Sedih sebab last sem bersama, tapi dalam masa yang sama tak sabar nak habis belajar ! 😀 Semoga semua urusan kita untuk last semester ni dipermudahkan. Amin.


New Baby

<3 <3 <3

Kembar ! Hihi <3


Busy

Hello !

I was in totally emotional break down few days ago. With all the assignments, tests and so on. But Alhamdulillah, everything went well so far.

Self-reminder T____________T

Nampak tak tarikh-tarikh penting tu? Ni antara assignment yang dah dapat dan juga tarikh² test. Orang lain dah sibuk² buat persiapan raya, shopping sana sini, shopping itu ini, dah rasa mood raya. Tapi aku? Kalau jadual dah macam ni jangan harap lah boleh nak enjoy raya semua ni. Shopping raya satu hape pon tak lagi T_____________T

Sedangkan dah ada yang balik cuti raya pon, tapi aku still stuck dekat sini since ada test hari Selasa. Tapiiiiii kannnnnnn, jasad je ada dekat sini, yang lain² dah melayang dekat rumah sebenarnye. Haha. Tak sabarnyeeeee nak balikkkkkkk !

I miss my BB ! ='(

Dah dekat 2 minggu hidup tanpa BB. BB ni dah macam satu benda wajib yang perlu ada dengan aku tiap-tiap hari, dah jadi macam sebahagian dari hidup aku. Tapi bila dah tak ada, aku tak tahu nak describe perasaan tu macam mana. Rasa kehilangan gila² sampai satu tahap aku boleh emo dan stress melampau. Wuuu. Saya perlukan hp baru ! Kan best kalau duit boleh turun dari langit bila kita perlukan duit bila-bila masa je >.<“