12 Nov

Final Semester Result

Assalamualaikum Lamanya aku tinggalkan blog ni haa. Paling latest 10/11, kedua yang sangat-tak-latest 28/9, tu pun bercerita pasal final exam. Tup tup sekarang dengan entry final semester result pulak? Dasar pemalas Mieya ni T_____________T Okay berbalik pada tajuk entry. Jumaat, 9/11, (jangan tanya kenapa hari ni baru nak update entry sebab jawapan dah ada dekat […]

Read the rest
10 Nov

Happy birthday, Love !

Today is 10/11/12. And today, someone special in my life is celebrating his birthday.       *drumroll*       Awak, selamat ulangtahun kelahiran yang ke 22. Semoga yang ke 23 nanti, kita diberi peluang untuk sambut bersama. Eh? Haha 😛 Saya doakan semoga awak panjang umur, diberikan kesihatan yang baik, diberkati perjalanan hidup […]

Read the rest

« Previous Page newer posts