20 Mar

Puncak Perdana Takde Air !

T_________________________T <— Menunjukkan betapa sedihnya keadaan dekat sini. Tahu tak, Isnin pagi hari tu bangun² nak mandi nak pergi class tapi housemates bagitahu takde air. Kitorang yang masih blur² ni pun berfikiran positif. Mungkin air takde ni sekejap je kot. Paling² sampai petang. Ye, pagi tu memang kitorang pergi class tak mandi. Haha tabah gila […]

Read the rest
11 Mar

New Chapter, Degreeeeee ! :)

Assalamualaikum ! 🙂 Dah seminggu lebih dekat UiTM Puncak Perdana, baru sempat update. Almaklumlah, busy konon-kononnya. Hihi. Pendaftaran untuk student baru degree pada 2hb Mac. Sebelum 2hb Mac tu, kitorang sebenarnya dah kaji banyak benda especially pasal kolej. Dalam surat tawaran, memang dia tulis kolej tidak disediakan. Gelabah jugak la awal² tu sebab kalau boleh […]

Read the rest