Assalamualaikum semuaaaaaaa !

21 Mei 2013. Akhirnya, saya dah konvoooooooo ! ๐Ÿ˜€ Alhamdulillah, setelah 2 tahun setengah berjuang, dapat jugak celebrate kejayaan bersama kawanยฒ dan juga dengan yang tersayang. Well nak jujur sekejap. Sebenarnya agak kecewa sedikit dengan diri sendiri sebab tak mampu nak dapatkan Anugerah Naib Canselor untuk diploma ni. Yela, aku terkandas untuk 1 sem sahaja so tipu la kalau tak rasa kecewa langsung kan? Tapi takpe, dapat grad dalam Diploma Kelas Pertama pon kira okay lah kan? So Mieya, degree ni sila buat lebih baik. Make sure dapatkan itu Anugerah Naib Canselor okay?

Disebabkan konvo ni jatuh pada hari Selasa, adikยฒ yang sekolah lagi tu tak dapat lah nak ikut kan. Tapiiii, ada seseorang yang istimewa yang turut samaยฒ memeriahkan hari konvo. Sape? Jeng jeng jeng ! ๐Ÿ˜› Okay meh la tengok gambar sebab entry ni memang entry banyak gambar. Hihi.

๐Ÿ™‚

Awesome classmates. 2 tahun setengah susah senang bersama. Tapi tak semua ada dalam gambar ni sebab masing2 dah hilang merata >.<“

Gambar wajib bila konvo ! Tapi kesian sebab muka sendiri terlindung dengan topi tuuu. Wuuu

Eh tapi takpe ada gambar back up. Haha.

Mohd Izzat saya ! And my future *ehem*, soon ๐Ÿ˜›

Lepas selesai bergambar kat DATC tu, gerak ke Taman Tasik Shah Alam pulak. Jangan tak tahu Izzat siap bawak photographer masa hari konvo hari tu. Kemain tauuu. Hihi.

Abah. Yang selalu ada dari dulu sampai sekarang, yang selalu ada waktu susah dan senang, yang selalu tunaikan permintaan, yang selalu menjadi pelindung dan hero terbaik untuk diri ini. Mieya sayang Abah, dunia akhirat.

Mama. Yang selalu ada dari dulu sampai sekarang, yang selalu ada waktu susah dan senang, yang selalu menjadi tempat mengadu, tempat menangis, tempat bercerita, yang selalu ada, setiap masa. ย Mieya sayang Mama, dunia akhirat.

Alololo comel je Mama buat giyomi. Haha.

Ini lah seseorang yang istimewa tuuuu. Umi ! Hihi. Terharu sangat tau sebab Umi pun ada sama hari tu ๐Ÿ™‚

Kesayangan saya ; Mama & Umi.

<3

Family <3

Gambar yang palinggggggggggg saya suka !

Baju fav, hadiah dari Umi sempena birthday hari tu ๐Ÿ™‚ Tudung pon dah tak reti nak behave dah, dia pon dah penat bergambar agaknye -______-

Apa lagi yang boleh dikatakan selain… Alhamdulillah, I’m truly blessed ! ๐Ÿ˜€