Month: March 2014

Randomness

3rd week of semester 5. Well, basically you are still in holiday mood, and suddenly you have to switch the mood to study mood. You have to urge your nerve to think, to adapt, to work hard again -_-‘

Permulaan yang boleh dikategorikan agak baik setakat ini walaupun perasaan malas ke class tu masih menebal dalam diri. Haha. Yang tak berapa nak baik nye bila Puncak Perdana termasuk dalam kawasan yang kena catuan air T____________T

Demi air punya pasal, bukan kata hujan & panas je sanggup di redah, tempat simpan barang Navara pun sanggup di redah okay! Haha. Jiwa kental + bersemangat sungguh. Terbaekkkk!

And last week, for the very first time, I decided untuk drive sendiri & bawak kereta balik Puncak Perdana so that senang nak pergi ambik air dekat Alam Budiman. Padahal sepanjang degree ni Abah yang hantar & ambik kalau nak balik rumah. Nampak tak gigih disitu?

And again, demi air, kena angkat naik tingkat 5 pun takde hal la.

Seoul Garden? Yes!

Ni lah sebabnye malas nak bawak kereta balik UiTM, sebab laju, express dan panjang je langkah nye. Ada je plan masing-masing. Haha. Let the pictures do the talking.

Yanamon, Asmon & Shamon.

Mieyamon, Syumon.

Muka sopan masing-masing before merembat ‘se-ladang’ makanan. Muehehe.

Favourite. Unlimited ice cream bersama limpahan kacang-kacangnye. Tapi lepas ni akan sentiasa terbayang unlimited longan pulak -_____-

Sha & As bersama-sama ‘Pantai Morib’ nye. Haha.

“Buat gaya macam Ika”.

width=

The forever-lovable housemates, through thick and thin. InsyaAllah.

I just love this pic !

“Mirror mirror on the wall, who’s the cutest of them all?”. Teheeee 😛

Dear housemates, it is okay for all of our childish behavior. We are forever young, at heart!

I have so many great people around me. For having awesome housemates that actually colored my life, accompanying me, here and there, to experience whole new trend of life that I never live in, to learn bit by bit what actually life mean, Alhamdulillah. Oh btw thanks gegirls <3

Looking forward for our next plan ! 🙂

 

 


Wordless Wednesday #6

Housemates tetiba bertukar menjadi terlebih sweet daripada biasa. Hihi. Thank you soooooooo much gegirls ! Mwah ! <3


Gift of life

Do what’s best for yourself, only you know what makes you happy and what’s gonna make you happy.

Try to appreciate little things more, you will realize how beautiful life is, and how blessed you are, like you never felt before. 

Our relationship is just like my cheeks. In case you still don’t get it, the gebuness last forever and so hard to be broken! 😛


Happy birthday to me

Happy birthday to me,

Happy birthday to me,

Happy birthday to Nur Damia,

Happy Birthday to me.

*Sarcasticnye nyanyi lagu birthday untuk diri sendiri HAHA*

So today is my birthday. The birth of me. The person I have grown up to be. The person I will become. Another year of getting hmmmm… Wiser? I refused to say the word ‘old’ because I know I’m still young! Hihi. So, Happy Birthday my darling self!

I celebrate my birthday on the 5th, 6th and 7th actually. 3 days in a row! I think, of all the years, this year for me is the happiest birthday ever. Sshhh, I won’t state here why 😛 But good things are happening to me these days! Alhamdulillah.

And I’m very grateful that I have the best family, friends and fiance. Really. These people are the best! Thank you for being such a great person, thank you for the surprise and thank you for the laughter you gave me! 😉

My wish for this year? I wish I will have a better life, I wish I will have the best in everything I put my efforts on, I wish I will be a good girl, a good daughter, a good wife-wanna-be, and I wish that you always keep me in your dream. Eh tetibe. Semoga diri ini akan sentiasa beristiqamah dan bertambah amalan, serta menjadi insan yang lebih baik di dunia & di akhirat.

Oh by the way, I got this blog (domain + hosting) as my birthday present two years back, so happy 2nd birthday my dear bloggie ! Later we shopping ‘baju baru’ as hadiah birthday awak okay darling? Promise! 😉

 

xoxo,

Birthday Girl.


The start of a new month

Welcome March ! You are my favourite month, so please be a colourful and a good month for me okay? 😉

marchh

2 hari terakhir untuk menghabiskan sisa-sisa cuti semester. Hari-hari cuti semester kali ni terisi dengan online, tengok tv, tidur, layan drama dan itu je lah pun aktiviti tiap-tiap hari. Bagus betul seorang Mieya menjadi manusia berguna yang memanfaatkan cuti. Haha.

New semester, semester 5. Excited? YES! Lebih-lebih lagi banyak perancangan yang bakal dilancarkan sem ni! Tapi banyak takut dan berdebar dengan apa yang sedia terbentang untuk aku teroka kat depan sana. So from now I need to be mentally and physically prepared untuk fasa-fasa seterusnya.

So many things I wish to achieve in my life. May Allah ease everything. Amin.