3rd week of semester 5. Well, basically you are still in holiday mood, and suddenly you have to switch the mood to study mood. You have to urge your nerve to think, to adapt, to work hard again -_-‘

Permulaan yang boleh dikategorikan agak baik setakat ini walaupun perasaan malas ke class tu masih menebal dalam diri. Haha. Yang tak berapa nak baik nye bila Puncak Perdana termasuk dalam kawasan yang kena catuan air T____________T

Demi air punya pasal, bukan kata hujan & panas je sanggup di redah, tempat simpan barang Navara pun sanggup di redah okay! Haha. Jiwa kental + bersemangat sungguh. Terbaekkkk!

And last week, for the very first time, I decided untuk drive sendiri & bawak kereta balik Puncak Perdana so that senang nak pergi ambik air dekat Alam Budiman. Padahal sepanjang degree ni Abah yang hantar & ambik kalau nak balik rumah. Nampak tak gigih disitu?

And again, demi air, kena angkat naik tingkat 5 pun takde hal la.

Seoul Garden? Yes!

Ni lah sebabnye malas nak bawak kereta balik UiTM, sebab laju, express dan panjang je langkah nye. Ada je plan masing-masing. Haha. Let the pictures do the talking.

Yanamon, Asmon & Shamon.

Mieyamon, Syumon.

Muka sopan masing-masing before merembat ‘se-ladang’ makanan. Muehehe.

Favourite. Unlimited ice cream bersama limpahan kacang-kacangnye. Tapi lepas ni akan sentiasa terbayang unlimited longan pulak -_____-

Sha & As bersama-sama ‘Pantai Morib’ nye. Haha.

“Buat gaya macam Ika”.

width=

The forever-lovable housemates, through thick and thin. InsyaAllah.

I just love this pic !

“Mirror mirror on the wall, who’s the cutest of them all?”. Teheeee 😛

Dear housemates, it is okay for all of our childish behavior. We are forever young, at heart!

I have so many great people around me. For having awesome housemates that actually colored my life, accompanying me, here and there, to experience whole new trend of life that I never live in, to learn bit by bit what actually life mean, Alhamdulillah. Oh btw thanks gegirls <3

Looking forward for our next plan ! 🙂