29 Jun

Exam is finally over

Alhamdulillah, my fifth semester exam is finally over. Rasa lega yang amat sangat okay. It feels like someone has dragged me out of a big mountain. I feel like I am literally breathing again! So now I can rest for two whole months! Wehoo! 😀 Well, I can say that semester ni okay lah, so-so je. Yang paling tak […]

Read the rest
15 Jun

Lazying around

Hye blog! I miss you! Lamanya menyepi. Dari dulu, menyepi dan seorang Mieya memang tak dapat dipisahkan. Kesiannn. Hahaha. Banyak benda nak update. Banyakkkkkkk! Tapi sebab terlampau busy-la-sangat kononnya tu, tunda punya tunda, maka tak berupdate langsung T____T Kehidupan sekarang sedang bermanja. Alhamdulillah. Punya watak-watak baik dan penyayang bersama sekarang ni. Dan semester ini berpeluang […]

Read the rest