Category: Life

Happy birthday to 23-year-old me

7th March.

Alhamdulillah, masih diberi peluang menikmati kehidupan di dunia. Never could I imagine that the life I am living would be enough. At the age of 23, with all of its twists and turns, life has been so good to me. And in some ways, even better than I ever thought possible.

A day before my birthday, bila sampai dekat meja office, ada ‘something’ atas meja. Haha serious sangat terharu! Yela, bak kata Mama, baru sebulan je intern kat situ, kira dorang ingat la jugak birthday aku. Yang paling special siap ada sign JD okay. Thank you JD and akak-akak semua! 😀

And because yesterday was my birthday, my beloved fiance surprised me this! T__________T Thank you so so so so so much my future hubs! Tak expect akan dapat hadiah ni pon sebenarnya since iPhone 5s aku baru berusia 8 bulan tup tup dah dapat baby baru. Thank youuuuuu!

I am truly blessed to have seen a new year, celebrate a new year of growth, opportunity, and change. To say that nothing exciting has happened over the past year would be calling me a liar. This will also be the year where I will push boundaries, establish new ones, look for new adventures, and embark on a journey of self-discovery and personal growth soon. May Allah ease everything. Amin.


What we want VS What we get

When we want something to happen, something else happens. When we need it to happen, it doesn’t happen. When we least expect it, it happens.

I’m the kind of person who tries to figure everything out. “Why did this happen?”, “Why did they do that?”, “What’s the reason for this?” I will come up with a dozen possible scenarios in my head, racking my brain for answers that I will never have. Sounds complicated huh? Well, itulah dia seorang Mieya. Haha.

“Everything happens for a reason” is the quote I try and convince myself to believe in. Because we all need reassurance sometimes. Don’t we? But, what if everything doesn’t happen for a reason? Yeah, I know. Life isn’t a math formula. Sometimes things don’t always add up. Not everything fits perfectly together. There isn’t always an answer. Sedangkan tak semua soalan final exam kita boleh jawab kan? Okay ini contoh jewwww demam final exam tak habis lagi okay tahu la hambar -_____-

Every aspect of your life doesn’t need to be rationalized. Life is for living, not figuring things out. Sometimes, we will never know why certain things happen, we need to take things for what they are. We think we’ll find comfort in knowing the reason why something happened. We won’t. The reason behind the action won’t change the action. We have to accept that sometimes it simply is what it is.

So, maybe that right there is the real quote we need to focus on believing in instead –> “It is what it is”.

BUT, I think what matters most is how we cope with the things that happen to us that we just can’t seem to make sense of. Because in the end it doesn’t matter what happens, but more importantly how we react to it. It’s the ups and downs of life that make us who we are. Don’t dwell on why they happen, just accept that they do.

I am a strong believer of the words “Not everything that we love is good for us & not everything we hate is bad for us”. There is always a good reason behind everything. So, keep believing my darling self! 😉


LeGegurlz sweet escape

Hello everyone! I know this post is long overdue, but I definitely owe it out there to the people who have been asking for new posts! Haha lets just pretend, its just happened! 😛

In the past couple of weeks, me and housemates2 tersayang telah selamat menjalankan misi sem terakhir kami. Sebenarnya plan asal nak pergi Langkawi, dah siap survey2 ticket flight lagi tau haha over kan. Tapi nasib tak menyebelahi kami sebab waktu tu musim hujan so macam tak berbaloi je kan. Maka dengan itu, ke Melaka kami tujui.

To summarize up Melaka would be impossible. So I’ll give you a day by day pictures of what we did. So enjoy the picturessssss 🙂

DAY 1

Muka berlagak masikng-masing. Kah!

Pantai Pengkalan Balak.

Puteri Resort, Ayer Keroh. 

Jangan risau kalau hotel agak mahal sebab bila pergi dengan kawan-kawan share duit tak terasa mahal pun!

Memang dah plan awal-awal kalau pergi Melaka wajib makan ikan bakar. So malam tu kitorang makan dekat Ikan Bakar Parameswara, Umbai.

Serious sedap & berbaloi-baloi. RECOMMENDED!

DAY 2

Bermandi-manda di Melaka Wonderland! Awal pagi masa otw dari hotel ke sini hujan tau, tapi alhamdulillah nasib menyebelahi kami sebab  hujan tu tak lama sangat.

Kamikaze Race

Tak sah lah kan kalau dah pergi Melaka tapi tak pergi Klebang Original Coconut Shake kan? Emmdappp!

DAY 3

Lepas check out hotel, dan before balik singgah lagi 1 tempat wajib pergi kalau ke Melaka.

Coconut Shake Batu Berendam! Orang cakap coconut shake dekat sini lagi sedap dari Klebang punya. Tapi aku rasa sama je. Haha T______T

Bila dah penat bercampur malas, begini lah jadinya. Dobi self service. Zzzzz

Friends are the most important part of your life. Treasure the tears, treasure the laughter, but most importantly, treasure the memories – Dave Brenner.

Have a great week ahead! And Happy Eid Al Adha to those who celebrate! 😀


Wordless Wednesday #8

7392 for my birthday. M for Mieya. 😀

Alhamdulillah. Tercapai lagi 1 wishlist tahun ini. Another 20% left before my wishlist 2014 getting completed!


Unexpected Surprise

“Esok keluar kena pakai baju cantik2 tau! Jangan pakai tshirt biasa je.”

 

Dan keesokan hari nya…

Jeng…

Jenggg…

Jenggggg!!!

SURPRISEEEEEEEEE! Atmosphere 360 @ KL Tower!

Kenapa la tak bagitahu awal-awal kita ada lunch date. Kalau tau nak bawak lunch dekat sini, memang dah pakai dress dah tau. Haha sampai nya hati buat surprise macam ni, terharu sangat tau takkk T_________________T

Disebabkan speechless + terharu yang amat sangat, maka ni je gambar makanan yang ada. Haha. Tapiiiii, makanan kat sini serious semua sedap-sedap! Dah la sedap, banyak pilihan pulak tu. A lil bit expensive but seriously worth it!

The view.

Izzat booking window seat hari tu. So dapat lah makan sambil tengok view yang cantik-cantik. Jangan risau, restoran ni berpusing sebenarnya. So setiap tetamu berpeluang tengok view yang sama. Serious sangat best! Tak expect dapat merasa surprise macam ni. Thank you so much b! 🙂

24/8/2014. Alhamdulillah. We have been through so much together and you’ve been by my side no matter what. Thank you for choosing me to be your ‘sidekick’ on this adventure called life. Thank you for being the best among the worsts. I can’t wait to see where life take us. Happy anniversary my beloved fiance! One year down, a lifetime to go! <3