22 Apr

Tarikh Konvo ! :D

Hai ! :)

Yayyyyy, setelah sekian lama menunggu tarikh konvo, akhirnyaaaaaaaaaa ! Sebelum-sebelum ni tengok gambar-gambar orang lain konvo je, kali ni tiba giliran aku pulak :)

Tarikh pengambilan jubah dan raptai : 17/5/2013

Tarikh konvokesyen : 21/5/2013

Tak sabar nak tunggu tarikh itu. Tak sabar nak kongsi dan raikan hasil perjuangan selama 2 tahun setengah dengan family dan kawan-kawan, tak sabar nak jumpa kawan-kawan, tak sabar nak ambik gambar banyak-banyak (Ok ini over).

^___________^


12 Apr

Puncak Perdana Girl School

Kenapa Girl School? Sebabbbb… *jeng jeng jeng !*

Dalam class ada 10 orang, dan semua perempuan ! Yes, SEMUA ! Lecturer je lelaki. Sebab tu lah lecturer tu suka mengajar class kitorang. Nampak tak yang kitorang ni disayangi lecturer? Muehehe :p

If you laugh really loud, talk spontaneously, and you don’t care what your face looks like.. You’re probably with your real friends.

 

 

 


Page 21 of 36« First...10...1920212223...30...Last »