16 Aug

New Baby

<3 <3 <3

Kembar ! Hihi <3


12 Aug

Busy

Hello !

I was in totally emotional break down few days ago. With all the assignments, tests and so on. But Alhamdulillah, everything went well so far.

Self-reminder T____________T

Nampak tak tarikh-tarikh penting tu? Ni antara assignment yang dah dapat dan juga tarikh² test. Orang lain dah sibuk² buat persiapan raya, shopping sana sini, shopping itu ini, dah rasa mood raya. Tapi aku? Kalau jadual dah macam ni jangan harap lah boleh nak enjoy raya semua ni. Shopping raya satu hape pon tak lagi T_____________T

Sedangkan dah ada yang balik cuti raya pon, tapi aku still stuck dekat sini since ada test hari Selasa. Tapiiiiii kannnnnnn, jasad je ada dekat sini, yang lain² dah melayang dekat rumah sebenarnye. Haha. Tak sabarnyeeeee nak balikkkkkkk !

I miss my BB ! ='(

Dah dekat 2 minggu hidup tanpa BB. BB ni dah macam satu benda wajib yang perlu ada dengan aku tiap-tiap hari, dah jadi macam sebahagian dari hidup aku. Tapi bila dah tak ada, aku tak tahu nak describe perasaan tu macam mana. Rasa kehilangan gila² sampai satu tahap aku boleh emo dan stress melampau. Wuuu. Saya perlukan hp baru ! Kan best kalau duit boleh turun dari langit bila kita perlukan duit bila-bila masa je >.<“


Page 29 of 36« First...1020...2728293031...Last »