04 Jul

Wordless Wednesday #2


01 Jul

Emotional Disorder

Baru sampai UiTM pukul 1 tengah hari tadi. Dan sekarang aku rasa macam nak packing barang dan balik rumah. Kadang-kadang aku rasa tempat aku bukan dekat sini lagi. Buktinya, aku tak pernah tenang bila dekat sini.

Lately, stress adalah satu benda yang wajib bagi aku. Ye, tersangat stress. Bila dah lama duduk rumah cuti hari tu, selalu ada dengan family, tu yang jadi macam ni bila dah start new sem. Body, mind and emotional disorder. Combination of these three giving me a very ‘great’ outcome sampai aku rasa aku sendiri tak boleh nak kawal. Dan hasilnya, probability untuk menangis tiap-tiap hari adalah di tahap yang sangat tinggi.

*wiping tears*

Entah kenapa, last sem ni adalah sem yang sangat tough bagi aku. Bila fikir pasal last sem, tak lain tak bukan yang aku fikir ialah struggle struggle and struggle. Test, assignment, final project, MUET. This is definitely tough for me. I never feel like this before. I’m just tired. Too tired.

Ya Allah, give me strength. I am totally miserable right now.

Dear tears, just hold on. Dear heart, be tough. Dear Mieya, stay strong. Mieya kuat kan? :’)

 


Page 31 of 36« First...1020...2930313233...Last »