04 Apr

Protected: Me. You. Us

This content is password protected. To view it please enter your password below:


03 Apr

New Layout

Assalamualaikum semua.

TA-DAAAAA ! Perasan tak apa yang berubah dengan blog ni ? Boleh tak nak cakap yang aku dah fall in love gila² punya dengan blog sendiri ? 😛 Hihi sebenarnya blog ni dah mula diedit sejak hari Sabtu or Ahad hari tu. Untuk layout alhamdulillah dah 100% siap diedit sekarang ni. Cuma ada sikit part² lain yang belum siap sepenuhnya.

Special thanks untuk Akak Safiena yang dah bertungkus-lumus editkan layout blog ni. Sebenarnya dah lama dah kenal Akak Safiena ni, sejak blog mieyabubbletalk dulu. But then lost contact sejak berhenti blogging. Lepas tu bermula lah segmen jejak kasih lepas 1st entry dipublish. Akak Safiena ni orang 1st yang tinggalkan comment dekat 1st entry. Serious terharu sangat bila akak still ingat lagi dekat Mieya 🙂

Yang ni layout 1st sekali yang Akak Safiena edit kan. I love the header so much ! Tapi lepas tu tetiba teringat yang blog ni wujud pun sebab seseorang. So bagitau dengan Akak Safiena hajat di hati, and akak pon okay nak editkan header baru.

Dan terciptanya header yang sekarang ni. Ada doodle lelaki dan doodle perempuan. Hihi. Seriously, rasa berbaloi sangat² upah Akak Safiena untuk editkan layout blog ni. Senang nak deal, Akak Safiena editkan layout ni pun hanya dalam masa sehari dua je. Cepat dan pantas. Dan yang penting sekali, Akak Safiena faham yang aku ni peminat setia kaler pink. Hihi. Thank you akak sebab tolong Mieya. Bukan setakat layout je akak tolong, banyak sangat benda yang akak dah tolong Mieya. Thank you sooooooo much ! Sorry kalau Mieya susahkan akak, Mieya ni cerewet ke ape ke wuuuu sorryyyyy.

Btw, kalau ada yang berminat untuk guna service Akak Safiena, boleh lah terjah blog dia ni Pink is Love. Blog dia pun tersangatlah comel tauuu. Dijamin akan puas hati dengan service dia. Betul, tak tipu ! 😀

 


Page 35 of 36« First...1020...3233343536