Sweet memories of 2013

2013. Tahun yang banyak mengajar aku tentang kehidupan.

Alhamdulillah, terlalu banyak perkara indah. Allah berikan yang terbaik. Syukur.

PhotoGrid_13885041726455

Dear 2013, thank you for everything. I will miss a thousand of sweet memories in this year. Dear 2014, I’m gonna make you the best year than 2013 and looking forward to create another ‘sweet memories’ insyaAllah 🙂 <3

At this moment. I know what I want. I know what I need. I’m enjoying my life the way I should. I do everything I want. I do everything I love. And I choose to be happy, in my own way.


Bucket of happiness

Alhamdulillah, I’ve been engaged for almost two months. I’m happy, I feel blessed, I feel complete. My happy hormone is all over the places ! Ceh, okay ini over, I know. Haha. I feel like everything is so amazing right now. There’s nothing more I want like this. If I could, I seriously want to freeze this time so that in the future I could remember back this moment, how I feel so satisfied and happy with my life, how everything comes so perfectly.

Well, what makes me happy? Happiness. Yes, happiness.

Because, the price of happiness is really high. Sometimes, you won’t be able to even seek for it.

I learnt so many things from my past. This is what Allah S.W.T taught me, after those painful memories, after those hurting years, He sent me my beloved fiancee, the one who accept all my flaws, looking at me through the future, not my past.

Never imagined this could be so fast, never thought this will be this fast. This is a big change, a very big step, a very big move. But I believe in my Mama and Abah, I’m sure they’ve think about this thoroughly, to let go their lil cute and ‘manja’ daughter. Haha perasan sungguh ! And yes, I believe in him too. We didn’t actually be in a relationship for a long time BUT this not-so-long relationship is my choice 🙂

It’s time to turn my self in to a lady, who can now carry all the responsibility. Not the me who are eager to make everyone to say yes to everything that I want. No more the thought of “this is what I want” and “this is what I eager to do”.  It’s now about “this is what WE want”, “this is what WE dream of”. This is OUR future, OUR own fairytale. Hihi 😛

So dear Nur Damia, you just need to prepare yourself to be a good woman and of course a cute, sweet & lovable wife, okay? Hahaha. Be a good wife, where you can be lead by your husband. Where you can be the strength for your husband. Where you can be the woman behind his success, here and hereafter. InsyaAllah 🙂

 

Your life will be happy, if you choose to be happy. 

 

Ya Rabb, jika benar dia untukku, dekatkanlah hati kami, panjangkan jodoh kami, kuatkan jodoh kami. Jika hubungan ini benar buat kami, lancarkan lah urusannya. Kerana aku ingin dia jadi pemilik cintaku, selepas Mu ya Rabb. Amin.

 

 


Officially Engaged

Assalamualaikum.
Lama betul mengabaikan blog, tiba-tiba muncul membawa perubahan diri.
Macam tak percaya, I’m someone’s tunang dah!!! :’D

Baru ada kesempatan untuk update blog. Syukur Alhamdulillah, my engagement day went well. Satu perasaan yang sangatttttttt lega bila majlis dah selesai sama yang macam aku bayangkan. Panjang perkataan ‘sangat’ tu cukup untuk gambarkan kepuasan di hati. Ececeh.

Tema pink + biru. Combination favourite colour aku & Izzat.
Berminggu jugak survey butik baju ni.
Baju from JueLiz Tailoring ; Instagram (juelizboutique) & FB (JueLiz Tailoring & Clothing)

Mini pelamin didatangkan khas dari Seremban. Amboiiii kemain mini pelamin pon ambik yang jauh². Mula² Mama bising jugak kenapa ambik yang jauh, Mama suruh ambik yang dekat² je so takde la kena charge penghantaran. “Ala mini pelamin ni comel, lagi pun dari Seremban so mesti kat sini takde orang guna mini pelamin ni lagi” MUAHAHA alasan paling tak bley blaaa.

Ramai sangat yang puji mini pelamin ni comel, lagi² ribbon tu. Mama, Abah, Wan & Adik² pun suka dengan mini pelamin ni. Terus rasa berbaloi ambik jejauh 😛 Mini pelamin ni dari Kerongsang Emas Decorations.
Rombongan pihak lelaki.
Awwhhh =’D
My Family. Yay Abah dah ada geng dah lepas ni hihi
Mama, Abah, Umi & Abah <3
Nenek, makcik² & nenek saudara.
Family sebelah Izzat <3
Adik-adik!
Salah satu hantaran dari Izzat. Kek burung twitter nama dia 😛
BFF <3
Housemates <3
Kawan² Izzat 🙂

All in all, it was a lovely day! My precious thanks & much appreciate goes to family & rombongan dari pihak lelaki, kawan2 & saudara2, pakcik2, makcik2, sepupu2 yang datang membantu dan memeriahkan majlis.

Alhamdulillah, we are now happily engaged ! Semoga jodoh ini akan berkekalan hingga ke akhir nyawa kami. Amin.

 

One step closer to a start of a new chapter in our lives =)

 


Love is just a word until someone comes along and gives it meaning…

To be continued…


Counting the days…

Hanya tinggal beberapa hari je lagi. Mudah-mudahan, majlis berjalan lancar dan Allah permudahkan segala urusan kita. Amin.

 

Maaf lerrr sebab dah lama blog tak berupdate. Macam biasa lah, busy konon nyeeeee. HAHA. Nanti kalau rajin dan ada masa, insyaAllah kita update pasal persiapan² majlis okay? 🙂

 

Btw, Selamat Hari Raya ! Maaf Zahir & Batin ! Raya kan sebulan, so belum terlambat lagi lah ni kannnnn? Hihi