25 Aug

Unexpected Surprise

“Esok keluar kena pakai baju cantik2 tau! Jangan pakai tshirt biasa je.”

 

Dan keesokan hari nya…

Jeng…

Jenggg…

Jenggggg!!!

SURPRISEEEEEEEEE! Atmosphere 360 @ KL Tower!

Kenapa la tak bagitahu awal-awal kita ada lunch date. Kalau tau nak bawak lunch dekat sini, memang dah pakai dress dah tau. Haha sampai nya hati buat surprise macam ni, terharu sangat tau takkk T_________________T

Disebabkan speechless + terharu yang amat sangat, maka ni je gambar makanan yang ada. Haha. Tapiiiii, makanan kat sini serious semua sedap-sedap! Dah la sedap, banyak pilihan pulak tu. A lil bit expensive but seriously worth it!

The view.

Izzat booking window seat hari tu. So dapat lah makan sambil tengok view yang cantik-cantik. Jangan risau, restoran ni berpusing sebenarnya. So setiap tetamu berpeluang tengok view yang sama. Serious sangat best! Tak expect dapat merasa surprise macam ni. Thank you so much b! :-)

24/8/2014. Alhamdulillah. We have been through so much together and you’ve been by my side no matter what. Thank you for choosing me to be your ‘sidekick’ on this adventure called life. Thank you for being the best among the worsts. I can’t wait to see where life take us. Happy anniversary my beloved fiance! One year down, a lifetime to go! <3


23 Jul

Wordless Wednesday #7

60% wishlist tahun ni dah tercapai. Alhamdulillah :)


Page 8 of 36« First...678910...2030...Last »